ATLAS ROCK 2022 – Gävles nya feta festival – Scorpions och Alice Cooper mfl

Atlas Rock är den nya festivalen vid Gasklockorna på Brynäs i Gävle. Helgen 4-5 juni 2022 är det dags för den första upplagan och på scen kommer Scorpions, Alice Cooper och en rad andra hårdrocksartister att stå.

LINEUP – ATLAS ROCK 2022

Scorpions
Alice Cooper
Black Label Society
Powerwolf
Thunder
Uriah Heep
The Darkness
The Sounds
Ugly Kid Joe
Eclipse
Nestor
Donna Cannone
Lucifer

Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem samt tåg och buss. Sedan 2016 arrangeras Gefle Metal Festival vid Gasklockorna men på Atlas Rock kommer fokus att ligga på mer traditionell hårdrock. Under dagen kommer sju band stå på scenen och det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck.

MER INFO – ATLAS ROCK

| FACEBOOK | EVENT | BILJETTER | HEMSIDA |

Relaterade artiklar