BIldgalleri: Yungblud @ Arenan, Stockholm 2022-05-23

En helkväll i svärta, glädje, och avig gemenskap i utanförskapet.

Annons 

 

Alla känner sig någon gång i sitt liv som udda, utanför, inte som alla andra. Genom artister som Yungblud finner dagens ungdom en röst som skriker ut de ord de har inom sig men kanske inte själva kan sätta i ord, och jag älskar honom för det.

Hans tredje skiva släpps till hösten, och han är nu ute på en vidsträckt turné för att marknadsföra de nya låtarna för en ny generation udda kufer. Det kommer alltid finnas behov av artister som tar sig an de utstötta och aviga, de av oss som på ett eller annat sätt inte följer normen. Här får vi en chans att finna likasinnade, andra som inte dömer, andra som förstår, tar sig an dig, som tas an av dig, stöttar och stöttas.

Evigt tack för Doms kärlek, det värmer. <3

[Boy Bleach]

[Yungblud]

 

TEXT/FOTOGRAF: Mattias “Madcap” Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)
KONSERT: Yungblud / Förband (Boy Bleach)
ARENA: Arenan / Stockholm
DATUM 2022-05-23

Relaterade artiklar