TÄVLINGSDAX: SHEEPDOGS – tävlingen avslutad och vinnarna är

På torsdag kommer det kanadensiska rockbandet THE SHEEPDOGS till Stockholm och spelar på NALEN den 26 maj. Vår tävling där en vinnare tar hem två biljetter till gigget är nu avslutad och vinnaren utsedd. 

 

VINNAREN i TÄVLINGEN ÄR:

Anette Karlman, Stockholm

 

MER INFO OM SHEEPDOGS

Frontmannen Ewan Currie, bandets främsta låtskrivare, har beskrivit bandets gitarrdrivna bluesrockstil som “ren, enkel, rock n roll”; han sägs att bandet siktar på att landa i den söta platsen mellan Led Zeppelin och Crosby, Stills & Nash. Currie har vidare krediterat Creedence Clearwater Revival, Stevie Wonder, The Beatles och The Allman Brothers Band som influenser på bandets stil.

Så ta nu chansen att delta i tävlingen för en riktigt härlig upplevelse på NALEN nu på torsdag.

All info om THE SHEEPDOGSNALEN hittar du här här.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar