DAGS FÖR SOMMARENS STORA FESTIVAL – LOLLAPALOOZA STOCKHOLM!

Nu är det äntligen dags för uppföljaren till 2019 års supersuccé – Lollapalooza Stockholm!

Arrangören säger: Vi har väntat i ett par år men nu är Gärdet i Stockholm redo för en stor internationell festival igen med över 80 artister på 5 scener, enormt matutbud på Lolla Eats, Kidzapalooza för de minsta, Lolla Beer Fest och Wine & Dine för de törstiga och aktiviteter, konst och happenings på hela festivalområdet i tre dagar!

De rockakter du bör ha kolla på är: Pearl Jam, Imagine Dragons, The Killers, Biffy Clyro, Jerry Cantrell, Graveyard, Måneskin, Jimmy Eat World, Wolf Alice, White Reaper, Idles och Mother Mother.

Köp din biljett idag innan alla kategorier är slutsålda! Vi ses på Gärdet i solskenet 1-3 juli!

Rockbladet har ett femmanna crew på plats för att främst bevaka alla rockakter, en kommer även delge er krönikor om upplevelsen i sin helhet. Klicka dig vidare på länken för våra LOLLA STHLM 2022-specialsida.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar