GREEN DAY-Tävlingen är avgjord och vinnarna är…

På lördag den 11 juni 2022 kommer GREEN DAY till Stockholm och giggar på TELE2 ARENA. Nu är vår tävling avslutad och vinnarna utsedda, blev du en av dem?

När det kommer till liveframträdande är det få saker som slår GREEN DAY. De bjuder publik och fans på en oförglömlig upplevelse på alla sätt och vis. Nu är det återigen dags för GREEN DAY att komma till Sverige för ett spelning på TELE2 ARENA. Den 11 juni 2022 intar de scenen på TELE2 inför en maxad publik och nu har Rockbladet.se förmånen att kunna tävla ut två paket med två biljetter var. Tävlingen är nu avslutad.

VINNARNA ÄR:

Kattis Iveblad
Jonas Grönholm

STORT GRATTIS SÄGER VI FRÅN REDAKTIONEN!

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar