Det svenska metalbandet MILE släpper ny singel

Det svenska melodiska metal-bandet MILE släpper stolt sin andra singel “Dear Mr. Sandman”, som är hämtad från det kommande albumet “A Shattered Mind” som ska släppas via Wormholedeath.

Bandet säger så här om singeln: “Har du någonsin önskat att du fått leva en dröm? Den här låten handlar om att be Sandman om en plats där allt är klart och lyckligt men sedan inse att det är den verkliga världen och ditt verkliga liv som Det är verkligen dags att bryta sig loss och leva ditt liv.”

MILE är ett melodiskt metalband från Sverige som har ett modernt sound som blandar heavy metal och hårdrock, kombinerar tunga riff och attraktiva melodier. Bandet började ta form 2013 genom Marcus “Masken” Karlsson (sång), Fredrik Palm (gitarr), och Marcus Folke (bas) när deras gamla band “Cabinett” bröts upp. Dennis Kjellgren (trummor) och David “Dave” Wallberg (gitarr) skulle snart följa efter och gå med i detta nya projekt som skulle heta “MILE”. Ett namn som är enkelt att komma ihåg, placerar inte bandet i någon specifik musikkategori och kan representera avståndet musiken kan ta dig.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: MILE släpper sin andra singel “Dear Mr Sandman”
SKIVBOLAG: Wormholedeath
RELEASEDATUM: 2022-07-02

FAKTA OM NILE:

BANDMEDLEMMAR
Marcus “Masken” Karlsson – Vocals
Fredrik Palm – Guitar
David “Dave” Wallberg – Guitar
Dennis Kjellgren – Drums
Niklas “Nike” Tidholm – Bass

| HEMSIDA| FACEBOOK| SPOTIFY | YOUTUBE |.  

Relaterade artiklar