BILDGALLERI: Stone Hamlet Rock Festival 2022 re:dux – Äntligen dags för andra upplagan

Idén som började med att Mia och Esbjörn ville fira 25 år som par för tre år sedan med en större grillfest, blev så lyckad att det blev en fortsättning. Vår fotograf Basse Hellgren var på plats och förevigade giggen med sin kamera under den andra upplagan.

Annons 

 

Jag tror vi många har närt en dröm att anordna en festival i vår egen trädgård. Men många vågar nog inte när det kommer till kritan. Men Mia och Esbjörn följde magkänslan för tre år sen när de skulle fira sin 25-årsdag som par. 2019 blev riktigt lyckat, så pass lyckat att de 2020 skulle anordna uppföljaren. Men som vi alla vet så tog pandemin över och lade locket på i hela världen. Men nu 2022, så fick de möjligheten att äntligen slå upp dörrarna igen till Stone Hamlet Rock Festival re:dux. Och de lyckades till och med att bibehålla hela lineupen. Vad sägs om Hardcore Superstar, ELEINE, Loch Vostok, Världen Brinner, Lou Siffer and the Howling Demons, Satans Kadaver, Highwater, Stone Brigade och Quantum Leap.

På grund av lite logistiska problem, så hann inte Basse fram till när de två första banden Satans Kadaver och Stone Brigade. Men resten hann han med. Håll till godo och stort tack till arrangören och alla banden.

BILDER (2022-08-06)

 

FOTO: Basse Hellgren
EVENT: Stone Hamlet Rock Festival 2022 re:dux
DATUM: 2022-08-06
PLATS: Vattholma utanför Uppala.

Relaterade artiklar