MACKEN FEST 2022 på FÅLLAN i september

En i raden av stora event som varit tvungna att flytta fram flera gånger på grund av pandemin är festivalen MACKEN FEST. Macken Bryggeri fyllde 10 år under pandemin, och nu kan det äntligen firas ordentligt. En 3 dagars festival med Macken-öl, 30 band, svart kaffe med körsbärspaj, prints till salu och massa annat kul!

Bakom detta minst sagt ambitiösa projekt står Andres Furukawa. Andres är född I Mexico City och har studerat sig till en doktorand i ölbryggning och matkemi i Skottland, Mexiko City, Berlin och hamnade i Sverige genom kärleken till Svensk dödsmetall och rock. Utöver att släppa skivor med band han gillar, ordna en  festival på Kafe44 (2009) så startade Andres även ett litet bryggeri under namnet Macken, det har gått väldigt bra och nu är Macken ett väletablerat varumärke med fint rykte.

Fredag 16 September: Dismember, Nifelheim, General Surgery, LIK, Vanhelgd, Tormented, Antichrist, Under The Church, Cardinal Maniac, Maim
DJs: Orvar Säfström, Robert Andersson, Edvin Aftonfalk

Lördag 17 September: Lucifer, Underground Fire, Satan Takes A Holiday, The Dahmers, Puffball, Iron Lamb, Sweet Teeth, Freedom, Tøronto
DJs: Robert Eriksson (The Hellacopters), Tobias Egge (Imperial State Electric), Mimmi Lundström

Söndag 18 September: Jonathan Hultén, Enforcer, The Coffinshakers, Horndal, Anekdoten, Yuri Gagarin, The Heard, Serpent Omega, Second Sun, Contaminazione, Shaam Larein
DJs: Special guest.

Andres berättar mer om Macken Fest och Bryggeri:
Macken Bryggeri is a craft brewing business based in Stockholm, Sweden.
We are celebrating a 10-year journey brewing specifically an array of 30 top-quality ale and lager delicacies brewed by Brewmaster and PhD in Brewing Andrés Furukawa.
The foundation of the beers were based on our label concept and visuals conceived by Andrés Furukawa and designed by local artist and musician Jonathan Hultén, with a healthy dose of worldwide stylistic influences, personal background stories, intriguing cultural themes and imagination with the hope of proposing a genuine holistic experience to those souls out there, who appreciate craft brewing and art with expressive authenticity. 

The involved bands and multidisciplinary artists performing in this festival are those that a member or members artistically collaborated with Macken Bryggeri during this 10-year journey creating art with integrity. Sources of beauty and horror. Intriguing and wonderful. 
– Andres Furukawa 

Mer information:
https://mackenbryggeri.se/macken-fest-2022.html
https://www.facebook.com/events/612236376295108
https://www.instagram.com/macken_bryggeri/

Relaterade artiklar