NESTOR har släppt video till pianoversionen av låten IT AIN’T ME

Nyligen satte Tobias Gustavsson, sångare i hyllade bandet NESTOR sig ned vid en flygel i vackra Van der Nootska palatset i Stockholm för att framföra en stämningsfull pianoversion av låten “It Ain’t Me”.

Annons 

 

Originalversionen av låten ligger sist ut på bandets debutalbum “Kids In A Ghost Town” som släpptes i oktober förra året till enhälliga lovord från såväl kritikerkår som fanskara. Sedan dess har bandets succéer avlöst varandra, bland dessa en Grammisnominering, en förbands-slot till barndomshjältarna KISS, ett publikrekord på Sweden Rock Festival och en unisont prisad sommarturné.

 

NESTOR bildades ursprunglingen i Falköping 1989 av fem barndomsvänner som nu gjort en triumfartad återkomst efter nästan tre decenniers dvala, med sin nostalgiska 80-talsrock. Med denna andra chans att nå sina barndomsdrömmar om att bli rockstjärnor kommer de fem herrarna i NESTOR inte slösa bort en enda sekund av denna fantastiska resa!

Förboka utgivningen av den exklusiva versionen av Kids in a ghost town Deluxe Album Edition som kommer släppas den 30 september via Napalm Records.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – NESTOR

MEDLEMMAR
Jonny Wemmenstedt (gitarr)
Marcus Åblad (bas)
Martin Frejinger (keyboards)
Tobias Gustavsson (sång)
Mattias Carlsson (trummor)

| HEMSIDA | NESTOR FEST | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

Relaterade artiklar