Sverigebekante Laszlo Jones kommer i helgen till Sverige och dessutom släpper han ny musik

LASZLO JONES återvänder, lika full av självförtroende som tidigare, och följer upp den kritikerrosade EP:n “Beyond The Door” med NU Rock-hymnen “Invincible”.

Med sin egen karaktäristiska, mörka tolkning av kärleken och livet, med politiska texter som levereras ytterst smakfullt, verser fyllda av grubblerier och en refräng full av förakt mot svek. Från introt till den episka solodelen till när låten klockar in på 03:35 har lyssnaren suttit engagerad längs hela vägen.
 
Nu har vi möjlighet att se Jones live på svensk mark:
27 augusti 22:00 Trollhättan, Backstage Rockbar
28 augusti 15:00 Västerås, Live City
28 augusti 21:00 Stockholm, Engelen
 
Låten är producerad av Michael Buyens (Life of Agony, The Gathering) och Lazlo Jones. Mixad av Kane Churko (5 Finger Death Punch, Ozzy Osbourne) som också spelar keys.  Övriga musiker är Michael Buyens (bas), Samy Docteur (gitarr), Jimmy Montout (trummor) och Laszlo Jones på delad leadgitarr.
Mastering av Ted Jensen på Sterling Sound i New York.
 
Den fem låtar starka EP:n “Beyond The Door” som kom 2021 gräver djupt i Laszlo Jones kreativitet och hans mångsidighet som låtskrivare och kompositör. Jones är multiinstrumentalist och en visionär och EP:n tar lyssnaren på en ljudlandskaps-resa in i artistens gåtfulla sinne. Lyssnaren får följa honom och ta del av hans förmåga att fängsla och intrigera.
 
Laszlo Jones musikvideor är också fascinerande. De lägger ett extra lager av eftertanke till musiken. Jones styr lyssnaren exakt dit han vill.
 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

FAKTA – LASZLO JONES

| FACEBOOK | INSTAGRAM | HEMSIDA |

Relaterade artiklar