Lillasyster släpper nya singeln ‘The Firestarter’

Nio stycken nationella TV-framträdanden i ryggen, Melodifestivalen två år i rad och två låtar på Spotify Top 50 i Sverige i form av ‘Pretender’ och ‘Till Our Days Are Over’. Listan kan göras lång, men en sak är säker: Lillasyster har byggt upp en förväntan mot deras 6:e album som släpps i november, och som också är deras första helt på engelska.

Med 6 singlar släppta från albumet som tillsammans streamat över 14 miljoner gånger, så släpper dom nu nästa uppföljare ‘The Firestarter’. Låten är fartfylld där tunga riff blandas med stora refränger framförda av Martin Westerstrands unika sång på klassiskt Lillasyster-manér.

‘The Firestarter’ är ute nu på alla streamingtjänster.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar