QUEENSRŸCHE – nya singeln “FOREST” från kommande albumet “DIGITAL NOISE ALLIANCE” ute nu

Efter releasen av tunga ”In Extremis” visar Queensrÿche upp en helt annan sida med ”Forest”, den senaste singeln och emotionella videon från deras kommande album ”Digital Noise Alliance” som släpps den 7 oktober.

Annons 

 

Med en karriär som inte bara sträcker sig över, utan även har kartlagt kursen för flera genrer, förblir QUEENSRŸCHE en kraft att räkna med. Genom “Digital Noise Alliance”, QUEENSRŸCHEs 16:e studioalbum, fortsätter deras ständigt utvecklande arv.

“Digital Noise Alliance” – återigen i team med producenten Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed) – bryter inte bara QUEENSRŸCHEs tidigare prestationer utan driver också på vidare in i bandets framtid. Det är bandet som utan ansträngning rör sig från klarhet till klarhet: omedelbart och tankeväckande.

Helt enkelt QUEENSRŸCHE.

SKRIBENT: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar