SABATON gör ytterligare en megastor Sverigeturné i början av 2023

Som ni säkert redan vet gav sig SABATON ut på deras största turné i Sverige hittills tidigare i år, och det var en minst sagt otrolig upplevelse. Alla trodde verkligen att vi hade spelat i varenda stad som landet har att erbjuda, men så är inte fallet. Vi har bestämt att vi inte är klara med Sverige och vi förlänger Sverigeturnén!

Annons 

 

Efter 30 otroliga, adrenalinfyllda shower, som alla var helt UTSÅLDA, har vi nu lagt till ytterligare 20 svenska städer till vår mållista för 2023. Det här är städer som vi inte besökte under vår turné 2022, och detta kommer att bli första gången en Sabaton-konsert äger rum på många av dessa destinationer. Vi startar i Övertorneå i norr och går ända till södra delen landet.

Vår gode vän, Hulkoff, stöttar oss varje kväll under turnén. Vi har en otrolig bra och fin kontakt med honom, liksom att vi delar mycket historia tillsammans.

Tänk på att biljetterna till vårt senaste Sverigeäventyr var helt UTSÅLT, så om du inte vill missa denna unika turné, se till att du säkrar din biljett i god tid.

”Alla, inklusive vi, trodde att vi hade spelat i varje stad som fanns i Sverige, tills vi hittade 20 till. Men efter detta är vi klara. Det kan inte finnas fler städer att spela i…” // Pär Sundström

Biljetterna släpps den 15 september klockan 10:00. Kolla in hela turnéplanen på www.sabaton.net.

Förbered dig på många svenska låtar från vårt fyra gånger platinasäljande album, Carolus Rex – det här är trots allt The Great Sweden Tour – såväl som andra låtar, inklusive spår från vårt senaste album, The War To End All Wars.

TURNÉPLAN:

JANUARI 2023

27 – Övertorneå, Sporthallen (A-Hallen)
28 – Kiruna, Arena Arctica
31 – Mora, Idre Fjäll Arena

FEBRUARI 2023

2 – Visby, ICA Maxi Arena
4 – Lindesberg, Lindesberg Arena
5 – Uddevalla, Agnebergshallen
6 – Arvika, Parkhallen Folkets Hus
9 – Nyköping, Rosvalla Arena (A-Hallen)
10 – Alingsås, Estrad
11 – Västerås, Västerås Arena
13 – Karlskrona, Brinova Arena
14 – Trelleborg, Söderslättshallen
15 – Vara, Sparbanken Blackbox
17 – Kungsbacka, Tjolöholms Slott
18 – Motala, Lokverkstan
19 – Göteborg, Gothenburg Film Studios
21 – Växjö, Fortnox Arena
23 – Ystad, Ystad Arena
24 – Eksjö, Olsberg Arena
25 – Lund, Sparbanken Skåne Arena

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar