ANVIL-Tävlingen är avslutad och vinnarna är…

orsdagen den 27 och 28 oktober intar Kanadas stoltheter ANVIL tillsammans med det skånska Thrashmetal-bandet ERADIKATED Valand i Göteborg respektive Slaktkyrkan i Stockholm. Vi har fått äran att tävla ut ett par paket där vinnarna får 2 biljetter var till respektive spelställe. Tävlingen är nu avslutad av vinnarna är….

ANVIL har nu gett sig ut på sin Norden-turné med sammanlagt fem stopp. Och vi har nu tillsammans med A-STAR ENTERTAINMENT fått möjligheten att tävla ut ett par härliga konsertpaket med två biljetter till både Göteborgs- och Stockholms-gigget.

27 oktober: Slaktkyrkan – Stockholm (SE)
28 oktober: Valand – Göteborg (SE)
29 oktober: KB – Malmö (SE)
31 oktober: Pumpehuset – Köpenhamn (DK)

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD och VINNARNA ÄR:

Ann-Sofie Strand (Göteborg)
Johan Westphalinger (Stockholm)

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

Relaterade artiklar