TÄVLINGSDAGS: The Abyss Festival 4-5 november 2022

Den 4-5 November är THE ABYSS FESTIVAL i Göteborg äntligen tillbaka för att ge alla die-hard fans årets upplevelse inom underground metal! Vi tävlar ut ett festivalpaket som inkluderar 2 biljetter för en lycklig vinnare att sätta klorna i.

Missa inte denna tunga helg som tillfälligt kommer förvandla Göteborgs Film Studios till ett efterlängtat festivalområde med dubbla scener, försäljare och professionella tatuerare på plats. Med totalt 17 band, som exempelvis Triumph of Death (Hellhammer), Nifelheim, Watain och dessutom Razor, Whiplash och Flames som för allra första gången kör sina old school set i Sverige, välkomnar Göteborgs egna metal bar ”The Abyss” till årets mörkaste mys.

Rockbladet.se förmånen att kunna tävla ut ETT paket med TVÅ biljetter. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så är du automatiskt med i tävlingen om detta finfina paket.

Så ta nu chansen att delta i tävlingen för en riktigt härlig upplevelse på The Abyss Festival.

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU HÄR

VINNAREN i tävlingen kammar alltså hem TVÅ biljetter till THE ABYSS FESTIVAL på Göteborg Film Studios (GÖTEBORG) den 4-5 november 2022.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 24 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar