TÄVLINGSDAX: The Abyss-tävlingen är avgjord och vinnaren är…

Den 4-5 November är THE ABYSS FESTIVAL i Göteborg äntligen tillbaka för att ge alla die-hard fans årets upplevelse inom underground metal! Vi tävlar ut ett festivalpaket som inkluderar 2 biljetter för en lycklig vinnare att sätta klorna i. Nu är tävlingen avslutad och vinnaren är…

Missa inte denna tunga helg som tillfälligt kommer förvandla Göteborgs Film Studios till ett efterlängtat festivalområde med dubbla scener, försäljare och professionella tatuerare på plats. Med totalt 17 band, som exempelvis Triumph of Death (Hellhammer), Nifelheim, Watain och dessutom Razor, Whiplash och Flames som för allra första gången kör sina old school set i Sverige, välkomnar Göteborgs egna metal bar ”The Abyss” till årets mörkaste mys.

Vi har nu tävlat ut två biljetter till en ensam vinnare. Och vinnaren är:

Christoffer Sasvari / Vänersborg

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU HÄR

STORT GRATTIS ÖNSKAR VI FRÅN HELA REDAKTIONEN!!

Relaterade artiklar