The HU-tävlingen är nu avgjord och vinnarna är….

Fredagen den 28 oktober intar Mongoliets största rockexport THE HU Arenan i Stockholm och dagen efter Gothenburg Filmstudios, för att leverera en musikalisk käftsmäll där västerländsk rock och heavy metal möter mongoliskt kulturarv. Vi har fått äran att tävla ut TVÅ paket där vinnarna får 2 biljetter var.

THE HU som med sin gränsöverskridande musikstil haft flera virala succéer sedan de bildades 2016 återvänder nu till Sverige för 2 spelningar (Stockholm och Göteborg).

Rockbladet.se förmånen att kunna tävla ut ETT paket med TVÅ biljetter för spelningen i Stockholm eller Göteborg. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så är du automatiskt med i tävlingen om dessa finfina paket.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD och vinnarna är:

Erik Hedenskog (Göteborg)
Alexandra Thurin (Stockholm)

SUPERSTORT grattis till er båda önskar hela Rockbladets redaktion.

Relaterade artiklar