AMARANTHE & Beyond The Black-tävlingen är avslutad och vinnaren är…

Lördagen den 12 november avslutas turnén med AMARANTHE & BEYOND THE BLACK på Fryhuset/Klubben. Med sig har de även BUTCHER BABIES och AD INFINITUM. Konserten har varit slutsåld sedan en tid tillbaka. Vi har nu under veckan tävlat ut två konsertpaket, tävlingen är avslutad och vinnaren är?

Nu på lördag den 12 november, avslutar AMARANTHE och BEYOND THE BLACK sin dryga månads långa EUROPA-turné inför ett slutsålt KLUBBEN/FRYSHUSET i Stockholm. Och vi har nu tillsammans med TADC fått möjligheten att tävla ut ett antal härliga konsertpaket med två biljetter till de lyckliga vinnarna.

VINNARNA TILL TVÅ BILJETTER VAR ÄR:
Sanna-Mari Koivunen
Andreas Pegado

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

Stort grattis önskar vi på hela Rockbladet-redaktionen.

Relaterade artiklar