Dirty Honey ger två konserter i Sverige nästa år!

Dirty Honey släppte sin debutsingel “When I’m Gone” 2019 vilket blev den första låten av en osignad artist som nådde nummer 1 på Billboards Mainstream Rock-lista. Sedan dess har de skapat sig en gedigen fanskara världen över och nästa år åker de ut på turnén “California Dreamin’ Tour”. Den 26 februari kommer Dirty Honey till Pustervik i Göteborg och den 28 februari till Debaser i Stockholm! 

Annons 

 

För vissa musiker tar det ett bra tag att bygga upp en publik och få kontakt med fansen. För den Los Angeles-baserade kvartetten Dirty Honey såg resan helt annorlunda ut. Redan från första debutsingeln växte ett enormt intresse. Deras andra singel “Rolling 7s” placerades på topplistorna och redan då hade deras karriär tagit fart. 

Dirty Honey har öppnat för giganter som The Who, Guns ‘N Roses, Slash och Alter Bridge. De har spelat på stora festivaler världen över, bland annat Welcome To Rockville, Rocklahoma, Louder Than Life, Heavy MTL. På deras första amerikanska headline-turné 2020 sålde bandet slut varje datum. 

Det självbetitlade debutalbumet kom 2021 och innehåller låtar som “California Dreamin’”, “The Wire” och “Another Last Time”. Vi ser fram emot att se Dirty Honey återvända till Sverige nästa år för två konserter!

Datum 2023
26 februari – Pustervik, Göteborg
28 februari – Debaser, Stockholm
Biljetter
Biljetter släpps på fredag den 11 november klockan 11:00 via LiveNation.se.

Relaterade artiklar