Nestor Fest 2023 med Alphaville mm

Det nostalgiska rockbandet NESTOR återvänder till sin hemstad sommaren 2023 för att än en gång anordna sitt egna arrangemang NESTOR FEST i Falköpings Folkets Park. Förra årets tillställning då bandet stod på scen inför dryga 3 000 besökare var en enorm succé och redan snabbt därefter började planeringen för ett ännu större event nästkommande år.

Annons 

 

Denna gång utökas festen till två dagar, med fler band och andra spännande aktiviteter! Först ut att offentliggöras utöver Nestor själva är tyska synthlikonerna ALPHAVILLE, kända bland annat för deras megahits “Forever Young” och “Big In Japan”. Fler band och andra upplevelser tillkommer framöver.

På 80-talet, som alltid är den stora ledstjärnan när det handlar om Nestor, fanns en stor klyfta inom musiken: den mellan synth och hårdrock. På den tiden fanns inga mellanting, man var antingen eller. Detta vill nu Nestor ändra på och sammanföra dessa två fantastiska musikgenres under en två dagars festival fylld med glädje, musik, harmoni och 80-talskänsla.
NESTOR FEST 2023 går av stapeln den 11-12 augusti i Falköpings Folkets Park.Biljetter släpps imorgon fredag 25/11 kl. 08:00 via www.nestorfest.com och Tickster.

Relaterade artiklar