Nightwish spelar på Atlas Rock 2023

Det världskända bandet Nightwish headlinar Atlas Rock 2023. Detta blir bandets enda festivalspelning nästa sommar i Sverige. 🤘✨

Annons 

 

Nightwish är ett symfoniskt metalband som frontas av sångerskan Floor Jansen. De är ett av Finlands mest framgångsrika band och har sålt mer än nio miljoner album. Totalt har de mer än 60 guld- och platinumpriser. Fem av deras album har fått placeringen #1 i albumlistor och även 13 av deras singlar har hamnat på höga listplaceringar.

Nightwish är en av Atlas Rock headliners tillsammans med Europe. Andra klara band är Blind Guardian, D-A-D, Amaranthe, Phil Campbell & The Bastards Sons (ex-Motörhead som spelar ett Motörhead-set), H.E.A.T och fler band tillkommer.

Mer info och biljetter hittar du på Atlasrock.se.

Relaterade artiklar