The Night Flight Orchestra åker på turné i vår!

The Night Flight Orchestra är tillbaka för att skriva myten och framgångssagan om sig själva med en ny turné i vår. Biljetter släpps på fredag 25 november kl 11.00 via LiveNation.se.

Annons 

 

Den Helsingborgs-bördiga rockorkestern bildades i slutet av 00-talet av Björn Strid och David Andersson från det legendariska metalbandet Soilwork. Sen begynnelsen har The Night Flight Orchestra drivits av en längtan att skapa ett eget rum bortom den grå och trista vardagen, att nå en annan plats via sin musik.

Det flerfaldigt Grammisnominerade bandet är nyligen hemkomna från en turné i Europa, den första sedan 2020 då Aeromantic-turnén abrupt fick avbrytas på grund av pandemin. I samband med förra årets släpp av det sjätte fullängdsalbum Aeromantic II fick bandet förnyad glöd och längtan efter att spela live. Nu är de tillbaka, starkare och mer redo än någonsin, att leverera vad de själva kallar för den kompletta “Aeromantic-upplevelsen” under åtta exklusiva datum i Sverige våren 2023.

The Night Flight Orchestras signum är som alltid “mer av allt”, men vad hade egentligen livet varit utan de stora kontrasterna? Släpp ut håret och kom och dansa med oss i vår!

Med sig som support har den Donna Cannone.

Biljetterna till vårens turné släpptes på fredag 25 november kl 11.00 via LiveNation.se!

Turnéplan 2023

10/3 – Skylten, Linköping
11/3 – Slaktkyrkan, Stockholm
16/3 – Pumpehuset, Köpenhamn
17/3 – Frimis Salonger, Örebro
22/3 – Pustervik, Göteborg
23/3 – John Dee, Oslo
24/3 – KB, Malmö
25/3 – The Tivoli, Helsingborg

Relaterade artiklar