Dave Grohl-tävlingen av nu avslutad och vinnarna är…

I boken Min berättelse om livet och musiken som nu kommer i svensk översättning, får vi för första gången höra Dave Grohls egna ord, utan medförfattare och utan filter. Och vi har nu under veckan haft en tävling igång med möjligheten att vinna denna bok. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna utsedda. Blev du en av dem?

Den 25 mars 2020 öppnade den ikoniska Foo-Fighters-frontmannen Dave Grohl ett konto på Instagram och på Medium med namnet DavesTrueStories. Där började han dela med sig av minnen och anekdoter från sitt liv och sin karriär och framför allt uttryckte han sin önskan att få berätta sin historia i skriftlig form. Detta mynnade ut i boken Min berättelse om livet och musiken.

I boken får vi läsa om Daves väg från barndomen i Springfield, Virginia till att bli en av vår tids största rockstjärnor. Vi får läsa om tiden med Scream, Nirvana och Foo Fighters, hur det är att jamma med Iggy Pop, spela på Academy Awards, dansa med AC/DC, trumma för Tom Petty och träffa Sir Paul McCartney i Royal Albert Hall. Vi får också läsa om mer privata händelser som när Dave flög över halva jordklotet för en episk natt med sina döttrar. Detta är hans berättelse, eller som han själv säger: ”Jag raderar aldrig. Jag spelar alltid in.”

VINNARNA I TÄVLINGEN ÄR:

Olle Nousiainen (Hallstahammar)
Heli Pitkänen (Västerås)
Ulf Carlsson (Borlänge)

STORT GRATTIS ÖNSKAR VI PÅ REDAKTIONEN.

Relaterade artiklar