ALESTORM-tävlingen är avslutad och vinnaren är….?

Fredagen den 20 januari kommer det skotska pirat-rockbandet ALESTORM till Stockholm. Med sig har de även GLORYHAMMER + några andra special guests. Vi har under veckan kört en tävling där vinnaren kammer hem två biljetter till gigget. Tävlingen är avslutad och vinnaren utsedd, var det du som vann?

Nu på fredag, den 20 januari, kommer det bli en sjujäkla fest på FRYSHUSET i Stockholm. Pirat-rockbandet ALESTORM från Skottland kommer helt enkelt till stan för att se till att skapa ett rejält party. Och vi har nu tillsammans med FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett konsertpaket med två biljetter till den lyckliga vinnaren. Tävlingen är nu avslutad och vinnaren utsedd. Nedan kan du se vem som blev den lyckliga vinnaren.

VINNARE:

Tobbe Berg, Boden

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

Relaterade artiklar