EUROPE FIRAR 40 ÅR MED TURNÉ – KONSERT I SVERIGE I HÖST

I år är det 40 år sedan de svenska rockikonerna Europe släppte sitt självbetitlade debutalbum och för att fira åker bandet ut på turné i höst! Den 9 oktober återvänder bandet till hemmaplan för en spelning på Cirkus i Stockholm.

Annons 

 

Biljetter släpps på fredag 27 januari klockan 11:00 via LiveNation.se

Europe har sålt miljontals med album och legendariska “The Final Countdown” nådde en förstaplacering i 25 länder 1986. Bandet tog emot ett pris från YouTube förra året för det första svenska bandet någonsin att få en miljard(!) visningar på en låt. 

“Time-Capsule”-turnén kommer att bestå av 18 konserter i Schweiz, Italien, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrike, Nederländerna och Storbritannien. Inklusive två kvällar på berömda London Palladium. Dessa jubileumskonserter kommer att bestå av gamla hits, bandets mindre kända låtar och fanfavoriter från alla deras 11 studioalbum. 

Joey Tempest hälsar: “Thanks to you guys out there – we are honoured to still be here today, making records and touring the world. 40 years ago we had that dream and here we are 11 albums later. We look forward to seeing you all in September and October for this very special tour!”

Datum 2023
9 oktober – Cirkus, Stockholm


Biljetter
Biljetter släpps på fredag 27 januari klockan 11:00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar