MANOWAR-tävlingen är avslutad och vinnarna är…?

Fredagen den 3 FEBRUARI kommer det legendariska bandet MANOWAR med sin jubileumsturné till Sverige och Partille Arena. A-Star Entertainment tog över eventet efter TADC tragiskt nog gick i konkurs. Nu under veckan har vi tillsammans med A-Star kört en tävling och det är oerhört många som anmält sig till denna tävling vilket vi är oerhört tacksamma för. Nu är tävlingen avgjord och vinnarna utsedda, blev du en av dem?

Nu på fredag, den 3 februari, kommer taket att lyfta på PARTILLE ARENA, när det legendariska bandet MANOWAR kommer till stan. Och vi har nu tillsammans med A-Star Entertainment nu tävlat ut ett antal riktigt feta konsert-paket.

VINNARNA AV TVÅ KONSERTBILJETTER ÄR:
Ann-Louise Olofsson, Halmstad
Nicholas Sjöholm, Slöinge

VINNARNA AV TVÅ KONSERTBILJETTER + VIP-TUR BACKSTAGE:
Martin Undfors, Nässjö
Frida Nord, Finja

Blev du inte en av vinnarna och vill veta mer om eventeter, så finner du den informationen här.

Stort grattis säger vi till vinnarna från hela Rockbladet.se-redaktionen.

Relaterade artiklar