Megadeth kommer till Stockholm

Ikoner, legendarer, pionjärer. Det är nu över 30 år sedan Dave Mustaine grundade Megadeth – bandet som var med och skapade det banbrytande soundet vi i dag kallar thrash metal. Förra året släppte bandet skivan ”The Sick, the Dying… and the Dead!”, som landade topp tre på den amerikanska albumlistan. Nu är det klart att Megadeth kommer till Stockholm – 31 juli tar de över Annexet.

Annons 

 

Redan från början var det klart att Megadeth stod ut på den tunga musikscenen och visade sin musikaliska grymhet med låtar som ”Killing Is My Business… And Business Is Good!” (1985) och ”Seminal Peace Sells… But Who’s Buying?” (1986). Sedan dess har Megadeth inspirerat generationer av nya metalband, samtidigt som de själva ständigt rört sig framåt. 

Trots att bandet genomgått flera konstellationsbyten sedan debuten på 80-talet, fortsätter Megadeth än idag att rocka världen med ny musik och turnéer. Idag består de av James LoMenzo – bas, Kiko Louriero – gitarr, Dirk Verbeuren – trummor och orginalmedlemmen Dave Mustaine på sång och gitarr. Se fram emot kraftfulla gitarriff, tekniska solon, intensivt trumspel och upplev ett av metalvärldens mest respekterade och inflytelerika band.

Värm upp öronen och nacken, för här kommer en helkväll fylld med grym musik och headbanging!

MEGADETH
Datum: 31 juli
Plats: Annexet, Stockholm
Biljettsläpp: 3 februari kl 10:00 via FKP/AXS.

Relaterade artiklar