TÄVLINGSDAX: MANOWAR – Partille Arena – Exklusiva Priser

Fredagen den 3 FEBRUARI kommer det legendariska bandet MANOWAR med sin jubileumsturné till Sverige och Partille Arena. A-Star Entertainment tog över eventet efter TADC tragiskt nog gick i konkurs. Nu har vi tillsammans med A-Star startat en tävling där du kan vinna extremt exklusiva konsertpriser.

Nästa fredag, den 3 februari, kommer taket att lyfta på PARTILLE ARENA, när det legendariska bandet MANOWAR kommer till stan. Och vi har nu tillsammans med A-Star Entertainment fått möjligheten att tävla ut ett antal riktigt exklusiva konsertpaket.

ELLER VAD SÄGS OM DETTA?

  • 2 vinnare får ta med sig varsin vän på konserten (2 konsert-biljetter per vinnare)
  • 2 ytterligare vinnare får ta med sig varsin vän på konserten (2 konsert-biljetter per vinnare + VIP-tur backstage)
    Under VIP-turen kommer fansen att få en inblick bakom kulisserna i MANOWAR-produktionen, med Crew-medlemmar som front-of-house-ingenjör, scenchef och andra avdelningschefer som ger insikter i deras arbete. Turen guidas av MANOWARs alldeles egna dedikerade VIP-värdinna.

MANOWAR GICK NYLIGEN UT MED DETTA MEDDELANDE:

Vår promotor och bröder i Skandinavien, TADC, tvingades nyligen försättas i konkurs på grund av covid-19:s katastrofala effekter på musikindustrin.

MANOWAR har nu gått ihop med A Star Entertainment för att rädda vår svenska show den 3 februari 2023 på Partille Arena i Göteborg!

“Vi har alla slagit sig samman i True Metal Viking Spirit.” sa Joey DeMaio. “Den här showen kommer att fortsätta större och bättre än någonsin! Vi kan inte vänta på att återförenas med våra svenska Brothers and Sisters of Metal. Vi vill att alla som har biljetter sprider budskapet och tar med era vänner. Ingen kommer att vilja lämnas utanför detta historiska ögonblick. Alla aktuella biljetter är fortfarande giltiga!”

Så ta nu chansen att delta i tävlingen för en riktigt härlig upplevelse på PARTILLE ARENA den 3 februari.

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas söndagen den 29 januari 2023 klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Relaterade artiklar