BILDGALLERI: The Halo Effect – Stockholm + Malmö

Under det här veckoslutet har THE HALO EFFECT genomfört sin mini-turné i Sverige där de besökte Debaser Strand i Stockholm, Pustervik i Göteborg och avslutade på KB i Malmö. Vi var på plats både i Stockholm och Malmö och man kan konstatera inget annat än att det blev en helt magiskt Eriksgata för bandet.

Annons 

 

THE HALO EFFECT med Mikael Stanne i fronten har verkligen längtat efter att få ge sig ut på sin egna turné efter förra årets support-turnerande med bland annat Amon Amarth och Machine Head. Det finns inget tvivel på deras popularitet då deras tre gig här i Sverige blev i princip helt slutsålda.

Våra fotografer Basse och Håkan var på plats på Debaser Strand i Stockholm och KB i Malmö. Du kan ta del av deras bilder nedan.

BILDER – STOCKHOLM

BILDER – MALMÖ

FOTO (Stockholm): Basse Hellgren (basse.hellgren@rockbladet.se)
FOTO (Malmö): Håkan Lindell
EVENT: The Halo Effect
PLATS: Debaser Strand (Sthlm), KB (Malmö)
DATUM: 16/2-2023 (Sthlm), 18/2-2023 (Malmö)

Relaterade artiklar