ENORMT INTRESSE FÖR EUROPE – EN TREDJE KONSERT ADDERAS

Intresset att få uppleva när Europe firar 40 år var enormt stort och biljetterna till både den första konserten och den extrainsatta konserten sålde slut fort. Därför kan vi med glädje meddela att vi adderar ytterligare en konsert med bandet – den 31 oktober på Cirkus i Stockholm! 

Annons 

 

I år är det 40 år sedan Europe släppte sitt självbetitlade debutalbum och för att fira åker bandet ut på turné i höst! Europe har sålt miljontals med album och legendariska “The Final Countdown” nådde en förstaplacering i 25 länder 1986. Bandet tog emot ett pris från YouTube förra året för det första svenska bandet någonsin att få en miljard(!) visningar på en låt.

Datum 2023
9 oktober – Cirkus, Stockholm (utsåld)
30 oktober – Cirkus, Stockholm (utsåld)
31 oktober – Cirkus, Stockholm (EXTRA!)


Biljetter
Biljetter till den tredje konserten släpps på fredag 3 februari klockan 10:00 via LiveNation.se.

Relaterade artiklar