Jinjer klara för Sweden Rock Festival

I sommar har vi glädjen att för första gången välkomna Jinjer från Ukraina till Sweden Rock Festival!

Annons 

 

Jinjer har kallats såväl “metalcore” som “djent”, men kan kanske bäst beskrivas som “progressive metal”. Utmärkande för deras sound är skiftena mellan brutal metal och bland annat jazz, soul och reggae. För att inte tala om att Tatiana Shmailyuk är lika briljant på skönsång som growl.

Sedan 2014 års debut, och inte minst sedan 2016 års “King of everything” med klassikern “Pisces”, har Jinjer växt till ett av vår tids mest omtalade metalband. 2021 kom fjärde albumet “Wallflowers” som blivit lika hyllat som de tidigare. 

Jinjer spelar på Sweden Rock under öppningsdagen onsdag den 7 juni.

Mer info finner du så klart på https://www.swedenrock.com

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR – SWEDEN ROCK FESTIVAL 2023