LAMB OF GOD-Tävlingen är avslutad och vinnaren är…

Tisdagen den 21 februari kommer de två stenhårda bandet LAMB OF GOD + KREATOR till Annexet i Stockholm. Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de Municipal Waste. Vi har nu via FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljetter under veckan. Tävlingen är nu avslutad och vinnaren utsedd…

21 februari 2023 kommer att bli en högtidsdag för alla som är intresserade av hård musik. Ett ofattbart starkt paket bestående av amerikanska Lamb Of God och tyska Kreator kommer då till Sverige för en exklusiv spelning.

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren utsedd:

Martin Olers, Upplands Väsby

Superstort grattis till vinsten av två biljetter till konserten.

Önskar hela Rockbladet-redaktionen

Relaterade artiklar