Sweden Rock presenterar ytterligare 17 band

Lagom till försäljningsstart av endagsbiljetter på tisdag kan vi nu presentera ytterligare 17 band till sommarens Sweden Rock Festival.

Lita Ford gjorde sig ett namn i The Runaways på 70-talet och har därefter haft en lång och mycket framgångsrik solokarriär. Passproblem satte käppar i hjulen för hennes förra Sweden Rock-framträdande för sju år sedan, men den här gången kommer förhoppningsvis samtliga medmusiker vara på plats för att leverera den melodiösa hårdrocksshow Lita och hennes band är kända för. 

Övriga nytillskott till line-upen är Luleåbördiga hardcorebandet Raised Fist, det episka, melodiösa metalbandet Kamelot, svenska industrimetallarna Deathstars, Wolfgang Van Halens radioanpassade rockband Mammoth WVH, Iron Maiden-basisten Steve Harris pubrockband British Lion, kultiga melodiösa hårdrockarna Coney Hatch från Kanada, svenska black metallegendarerna Marduk, progressiva metalbandet Tribulation, melodiösa all star-bandet Crowne, Skånes främsta partyspexare Joddla Med Siv, real crime-fixerade industrimetalnykomlingarna Skynd, AOR-fanfavoriterna Perfect Plan, refrängstarka, moderna metalbandet Self Deception, viking-/folk metalkrigarna Grimner, death metalveteranerna Defleshed samt det unga, danska death metalhoppet Nakkeknaekker.

Bland tidigare utannonserade akter märks bland andra Iron MaidenGhostMötley Crüe, Def Leppard, Deep Purple, Pantera, Europe ochGojira. Mer info om samtliga hittills utannonserade band hittas på vår hemsida.


Ca 20 band återstår nu att presentera.

Den 30:e upplagan av Sweden Rock Festival anordnas i Sölvesborg den 7-10 juni. 

3-dagarsbiljetterna är slutsålda. 4-dagarsbiljetter hittas på www.swedenrock.com

1-dagsbiljetter släpps på tisdag den 28 februari klockan 11.00.

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR – SWEDEN ROCK FESTIVAL 2023