TÄVLINGSDAX: LAMB OF GOD + KREATOR – Annexet (Sthlm) – Konsertbiljetter

Tisdagen den 21 februari kommer de två stenhårda bandet LAMB OF GOD + KREATOR till Annexet i Stockholm. Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de Municipal Waste. Vi har nu via FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljetter. Mer info nedan.

21 februari 2023 kommer att bli en högtidsdag för alla som är intresserade av hård musik. Ett ofattbart starkt paket bestående av amerikanska Lamb Of God och tyska Kreator kommer då till Sverige för en exklusiv spelning.

Lamb Of God har sedan de slog igenom med ”New American Gospel” från 2000 varit en av de starkast lysande stjärnorna bland hård amerikansk metal. De har turnerat med de flesta stora banden inom genren och vi såg dem senast i Sverige i somras när de spelade tillsammans med Behemoth på Partille Arena.

Kreator bildades 1982 i Essen och med plattor som ”Pleasure To Kill” och ”Terrible Certainty” etablerade de sig snabbt som ett av europeisk thrash metals största band. De ses med rätta som legender inom thrash.

Vi har nu fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljetter där en vinnare kommer få ta med sig en vän. Bättre kan det ju inte bli, eller hur?

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas söndagen den 19 februari 2023 klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar