Albin Lee Meldau åker ut på sommarturné!

Albin Lee Meldau följer upp helgens utsålda konsert i Avicii Arena med sommarturné
I lördags spelade Albin Lee Meldau inför storpubliken 12 713 personer i Avicii Arena. Konserten hade varit utsåld sedan länge och uppbackad av både symfoniorkester samt en kör befäste Albin Lee Meldau sin ställning som en av Sveriges absolut mest älskade artister. Alla de som blev utan biljett till helgens konsert får nu en ny chans – Albin Lee Meldau åker ut på turné i sommar.

Annons 

 

Det var 2018 som Albin Lee Meldau gick från att vara en omtalad debutant till att få det bredare genombrottet. Sedan dess har han fortsatt att rada upp starka låtar som ”Josefin”, ”På riktigt” och ”Mamma”.

Efter att ha gjort succéartade sommarturnéer med utsålda konserter runt om i landet både 2021 och 2022 intar Albin Lee Meldau i år de större sommarscenerna. Premiär blir på den nya festivalen South Ocean Festival i Malmö.

Biljetterna till sommarens konserter finns ute nu via fkpscorpio.se.

ALBIN LEE MELDAU – SOMMAR 2023
8 juli: Malmö | South Ocean Festival
22 juli: Gotland | Grå Gåsen
28 juli: Göteborg | Liseberg
2 aug: Öland | Borgholms Slottsruin
5 aug: Umeå | The Red Barn
27 aug: Örebro | Gustavsvik

Fler konserter kommer att tillkomma.

Albin Lee Meldau hos FKP Scorpio

Relaterade artiklar