HAKEN + Between the Buried and Me – tävlingen är avslutad och vinnarna är….

Fredagen den 31 mars och onsdagen den 5 april kommer de två båda metalakterna HAKEN och Between the Buried and Me till Fryshuset (Sthlm) respektive Pustervk (Göteborg). Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de även CRYPTODIRA. Vi har nu via FKP Scorpio fått tävlat ut ett par konsertbiljettespaket, till antingen Stockholm eller Göteborg. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är?

31 mars och 5 april 2023 kommer att bli två grymt härliga kvälla med TRE dunderbra AKTER på EN och samma KVÄLL. Ett ofattbart starkt paket bestående av HAKEN, Between the burried and me + Cryptodira som support. Den 31 mars kommer turnén till Stockholm och Fryshuset, och den 5 april landar de på Pustervik i Göteborg.

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är:

Gurcharanjit Matharu / Uppsala
Jesse Saukkokoski / Göteborg

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

STORT GRATTIS TILL VINNARNA ÖNSKAR HELA Rockbladet.se-Redaktionen

Relaterade artiklar