NOMY aktuell med nya singeln Killing dreams

Missa inte Nomy´s aktuella singel ”Killing dreams” som är en ny energifylld ny låt i högt tempo. Klassisk punkrock, attityd med mycket känslor.

Annons 

 

Nomy kombinerar melodier med stark sång för att skicka ett budskap eller för vissa, en känsla. ”Killing dreams” beskriver osunda relationer och hur smittsam en destruktiv och manipulativ psykotisk person kan vara. 

Som alltid, håller Nomy en humoristisk prägel i sin musik som ofta finns i texterna. 

Helt independent har Nomys musik nått både globala listor och även en svensk Grammisnominering. 

Nomy har under sin karriär etablerat en världsomspännande fanbas och hans musik har streamats över 250 miljoner gånger. 

Nu är det dags att kickstarta 2023 med mer musik och nya releaser.

OM NOMY

I över 20 år, från sitt sovrum, tog Jönköpingskillen Nomy med sig rockhits som “Cocaine” och “Du bör dö ung” till världen. Från att skriva musik som en hobby till att göra det till sitt levebröd, Nomy har genom åren byggt 

upp en stadig global fanbas och har släppt 11 album och skrivit över 600 låtar. 

Nomy har alltid velat hålla saker och ting enkla och hanterar marknadsföring, försäljning, digitalt innehåll och kommunikation med sina fans på egen hand för att bibehålla full kontroll och oberoende utan begränsningar. 

På så sätt känns både musiken och relationen med hans fans alltid verklig och Nomy håller alltid dialogen med sina fans personlig och svarar alltid personligen på varje mail. 

Med många guld- och platinapriser har albumet “Song Or Suicide” mer än 120 miljoner streams och låten “Cocaine” över 70 miljoner streams globalt. 

Katalogen har över 250 miljoner streams kombinerade på flera plattformar som når fler än 10 miljoner unika lyssnare. 

Relaterade artiklar