NOMY släpper ännu en ny singel: “Salvation”

Nomys nya singel ”Salvation” är en tung och gitarrdriven men ändå melodisk låt som riktar sig till metalfans. Den går från djupa mörka rytmer och skrik till lätta melodiska hooks och refränger som träffar både metalfans och mer “easy listening” rock.

Annons 

 

Låten beskriver ett fiktivt scenario där en man försöker bekämpa sina inre demoner.Som alltid håller Nomy en humoristisk prägel i sin musik som ofta finns med i texterna. 

OM NOMY

I över 20 år, från sitt sovrum, tog Jönköpingskillen Nomy med sig rockhits som “Cocaine” och “Du bör dö ung” till världen. Från att skriva musik som en hobby till att göra det till sitt levebröd, Nomy har genom åren byggt upp en stadig global fanbas och har släppt 11 album och skrivit över 600 låtar. 

Nomy har alltid velat hålla saker och ting enkla och hanterar marknadsföring, försäljning, digitalt innehåll och kommunikation med sina fans på egen hand för att bibehålla full kontroll och oberoende utan begränsningar. 

På så sätt känns både musiken och relationen med hans fans alltid verklig och Nomy håller alltid dialogen med sina fans personlig och svarar alltid personligen på varje mail. 

Med många guld- och platinapriser har albumet “Song Or Suicide” mer än 120 miljoner streams och låten “Cocaine” över 70 miljoner streams globalt. 

Katalogen har över 250 miljoner streams kombinerade på flera plattformar som når fler än 10 miljoner unika lyssnare.

Relaterade artiklar