SOILWORK + KATAKLYSM-tävlingen är avslutad och vinnarna är…

Söndagen den 2 april kommer de två båda metalakterna SOILWORK och KATAKLYSM till Slaktkykan i Stockholm. Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de även HORIZON och IGNITED. Vi har nu via FKP Scorpio att tävlat ut ett par konsertbiljettespaket. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna utsedda, blev du en av dem?

2 april 2023 kommer att bli en grymt härlig kväll på FYRA AKTER på EN KVÄLL. Ett ofattbart starkt paket bestående av SOILWORK, KATAKLYSM, Horizon och Ignited kommer då till Stockholm som en del på deras stora Europa-turné.

Lyckades du inte vinna? Klicka dig vidare nedan för att få info hur och var du kan köpa din blijett.

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

VINNARNA I TÄVLINGEN ÄR:

Caroline Lilja, Åkers Styckebybruk
Martin Ahlquist, Uppsala

Stort grattis önskar vi alla på Redaktionen, och stort tack för samarbetet FKP Scorpio.

Relaterade artiklar