TÄVLINGSDAX: HAKEN + Between the Buried and Me – Stockholm och Göteborg – Konsertbiljetter

Fredagen den 31 mars och onsdagen den 5 april kommer de två båda metalakterna HAKEN och Between the Buried and Me till Fryshuset (Sthlm) respektive Pustervk (Göteborg). Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de även CRYPTODIRA. Vi har nu via FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljettespaket, till antingen Stockholm eller Göteborg. Mer info nedan.

31 mars och 5 april 2023 kommer att bli två grymt härliga kvälla med TRE dunderbra AKTER på EN och samma KVÄLL. Ett ofattbart starkt paket bestående av HAKEN, Between the burried and me + Cryptodira som support. Den 31 mars kommer turnén till Stockholm och Fryshuset, och den 5 april landar de på Pustervik i Göteborg.

HAKEN

Namnet Haken är en fiktiv karaktär som Henshall och hans kompisar kom på under sin skoltid. Hakens sound har utvecklats från progmetal till ett formskiftande kalejdoskopiskt blandnind av progmetal, jazzsynkopering, elektronisk pop och antemisk rock’n’roll.

När Henshall, Marshall och Jennings först hade idén om Haken 2004 valde de att först satsa på låtskrivandet och instrumenten. När de tre år senare värvade andra medlemmar släppte de så småningom demo:n ”Enter The 5th Dimension” 2008. Debutalbumet ”Aquarius” kom 2010 via skivbolaget Sensory Records. Idag har Haken släppt sex studioalbum, en EP och två live-album.

Vi har nu fått möjligheten att tävla ut två par konsertbiljetter där en vinnarna kommer få ta med sig en vän. Bättre kan det ju inte bli, eller hur? Du som tävlande kan antingen välja mellan gigget i Stockholm (31 mars, Fryshuset) eller Göteborg (5 april, Pustervik).

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 27 mars 2023 klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar