TÄVLINGSDAX: SOILWORK + KATAKLYSM – Slaktkyrkan (Sthlm) – Konsertbiljetter

Söndagen den 2 april kommer de två båda metalakterna SOILWORK och KATAKLYSM till Slaktkykan i Stockholm. Det kommer bli en riktigt magiskt kväll. Med sig på turnén har de även HORIZON och IGNITED. Vi har nu via FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljettespaket. Mer info nedan.

2 april 2023 kommer att bli en grymt härlig kväll på FYRA AKTER på EN KVÄLL. Ett ofattbart starkt paket bestående av SOILWORK, KATAKLYSM, Horizon och Ignited kommer då till Stockholm som en del på deras stora Europa-turné.

Soilwork

Helsingsborgsbandet har med sin melodiska death metal rönt stora framgångar över hela världen, inte minst i USA. Bandet skapades 1995 av Björn Strid och Peter Wichers men först under namnet Inferior Breed. Namnet ändrades ett år senare till Soilwork och i samband med namnbytet blev deras sound mer melodiskt.

Förra året släppte Soilwork de sitt tolfte album ”Övergivenhet” som representerar bandets utveckling och deras nuvarande fas i livet.

Kataklysm

Med fullängdaren ”Waiting For The End To Come” som släpptes 2013 fick Kataklysm en världsomspännande framgång och spelade i Europa, Nord- och Sydamerika, Australien, Asien och blev ett av de första kanadensiska banden någonsin att spela i Sydafrika.

Vi har nu fått möjligheten att tävla ut två par konsertbiljetter där en vinnarrna kommer få ta med sig en vän. Bättre kan det ju inte bli, eller hur?

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 20 mars 2023 klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar