Thåström ger Exklusiv konsert på Rosendal Garden Party

Thåström gör bara en enda konsert i år. Denna exklusiva spelning äger rum på Rosendal Garden Party på Djurgården i Stockholm 11 juni. Klart är nu också att Rosendal Garden Party även i sommar blir fyra konsertdagar.

Efter ett succéartat 2022 är det nu klart att Thåström ger en enda konsert under 2023. Den äger rum på Rosendal Garden Party på Djurgården i Stockholm 11 juni.

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier. Och han fortsätter att kontinuerligt beröra med sin patenterade industriella blues – alltid nyfiken, alltid relevant, alltid vital. Förra året rörde sig Thåström mellan utsålda arenor och anrika klubbar, som nästan imploderade av nervig urladdning och elektrisk livskraft. Vi är eniga med alla som såg honom då: Thåström är något av det bästa och viktigaste som går att se på en scen.

2023 gör Thåström en enda konsert. Stockholm, Djurgården, Rosendal Garden Party. 11 juni, ses där.

I samband med Thåström-släppet kan meddelas att Rosendal Garden Party även i sommar satsar på fyra dagar. 8–11 juni blir det storslagna konserter i den lummiga parkmiljön på Djurgården.

Biljetterna till konserten med Thåström släpptes idag 9 mars klockan 10 via Eventim.se.

Relaterade artiklar