Albumaktuella BABYMETAL kommer till Sverige i höst

Japanska BABYMETAL är högaktuella med nysläppta albumet THE OTHER ONE med låtar som Monochrome och Divine Attack – Shingeki -, som på mindre än en månad samlat på sig över 9 miljoner streams. Senast de var här sålde konserten slut snabbt och den 15 november återvänder äntligen BABYMETAL för en konsert på Annexet i Stockholm som en del av deras världsturné.

I april 2016 blev BABYMETAL de första japanska artisterna någonsin att spela på prestigefyllda Wembley Arena i Storbritannien. Tre år senare uppträdde de på en av världens största musikfestivaler, Glastonbury Festival, där deras framträdande skapade stora rubriker runtom i världen. Senare samma år startade BABYMETAL sin METAL GALAXY världsturné och kort därefter headlineade gruppen sin första amerikanska arenashow, samtidigt som de hade en världsomspännande release av sitt tredje album METAL GALAXY. Albumet rankades nummer 13 på US Billboard Top 200 och blev det första albumet av en asiatisk artist att nå en förstaplacering på Top Rock Albums Charts.

Med ett färskt album ute är gruppen nu aktuella som special guest på Sabatons Europaturné för att sedan ge sig ut på sin egen världsturné – missa inte BABYMETAL på Annexet i Stockholm den 15 november!

Datum 2023
15 november – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps den 21 april klockan 10:00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar