H.E.A.T – Release av nya låten “Freedom”!

I fredags överraskade H.E.A.T med att släppa en stand-alone singel. Väsby-grabbarna är glödheta, SRF har precis släppt nyheten om att de lirar på årets upplaga av festivalen. Dessutom spelar de på Downtown Riot i Stockholm 6 maj och i höst ger de sig ut på en europaturné tillsammans med Eclipse!

Annons 

 

H.E.A.T har gjort avtryck i scenen sedan de bildades 2007 och tjänat en lojal fanbas med sina elektrifierande liveshower och catchiga låtar. Efter återkomsten av originalsångaren Kenny Leckremo på sång och lovorden de fått för sitt album “Force Majeure” från 2022, lovar H.E.A.T att leverera mer av samma energi 2023.

“Freedom” är bara ett smakprov på vad som komma skall och fans kan se fram emot fler spännande nyheter och releaser från bandet under de kommande månaderna. Håll utkik och markera den 5 maj i era kalendrar!

Singeln “Freedom” finns nu tillgänglig på alla musikstreaming- och nedladdningsplattformar. Återigen visar H.E.A.T sin förmåga att blanda kraftfulla, energirika riff med innerliga texter som berör teman som hopp, mod och uthållighet.

Internationell media om det senaste albumet “Force Majeure”:

“Ett mäktigt kärleksbrev till rockens mest klassiska…galna nivåer av kul!”
Classic Rock Magazine UK


“Svenskarna dämpade inte sina ambitioner och lämnade oss bokstavligt talat knockade”.
Force Magazine Spain

H.E.A.T live in Europe 2023:

6/5 Downtown Riot Festival, Slaktkyrkan, Stockholm

01/9 BOCHUM, Zeche
03/9 FRANKFURT, Das Bett
05/9 WIEN, Szene
06/9 MÜNCHEN, Backstage Werk 
07/9 ERLANGEN, E-Werk
10/9 ENSCHEDE, Metropool
12/9 SOLOTHURN, Kofmehl
13/9 STUTTGART, Im Wizemann Club 
14/9 BENSHEIM, Rex
16/9 LEIPZIG, Neumann’s
17/9 HAMBURG, Gruenspan
18/9 BERLIN, Frannz Club

Relaterade artiklar