HÖGAKTUELLA DIRTY HONEY ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I SOMMAR

Efter två hyllade konserter i Sverige i början av året återvänder Dirty Honey för ytterligare en konsert nu i sommar! Redan från första debutsingeln When I’m Gone växte ett enormt intresse för den Los Angeles-baserade kvartetten. Självbetitlade albumet kom 2021 och nu är de singelaktuella med senaste Heartbreak 2.0. Den 15 juni kommer Dirty Honey, tillsammans med support Abramis Brama och Prins Svart, till Parksnäckan i Uppsala!

Dirty Honey släppte sin debutsingel “When I’m Gone” 2019 vilket blev den första låten av en osignad artist som nådde nummer 1 på Billboards Mainstream Rock-lista. Deras andra singel “Rolling 7s” placerades på topplistorna och redan då hade deras karriär tagit fart.

Dirty Honey har öppnat för giganter som The Who, Guns ‘N Roses, Slash och Alter Bridge. De har spelat på stora festivaler världen över, bland annat Welcome To Rockville, Rocklahoma, Louder Than Life, Heavy MTL. På deras första amerikanska headline-turné 2020 sålde bandet slut varje datum.

Det självbetitlade debutalbumet kom 2021 och innehåller låtar som “California Dreamin’”, “The Wire” och “Another Last Time”. I sommar välkomnar vi Dirty Honey tillbaka till Sverige för en efterlängtad spelning på Parksnäckan i Uppsala den 15 juni! 

Datum 2023
15 juni – Parksnäckan, Uppsala

Relaterade artiklar