Hollands nya rocksensation: ‘DeWolff’ gör debut på svensk mark med 4 konserter

Albumaktuella DeWolff kommer för första gången till Sverige och kommer fyra av 4 konserter, varav premiärspelningen går av stapeln i Malmö den 26 oktober. Med sig som förband har de Siena Root. DeWolff är inte ett band som gillar att ta det lugnt! Bandet frodas av att ständigt vara på väg och de är som ett sändebud av soulmusik med en explosiv blandning av bluesrock och psykedeliskt.

Annons 

 

DeWolffs senaste album ”Love, Death & In Between” spelades in helt analogt och direkt på band, inga datorer användes vid inspelningen. De har givit ut fem album de senaste fyra åren där 2021 års “Wolffpack” blev gruppens bäst säljande och nådde plats #2 på albumlistan i hemlandet Nederländerna. Bara Foo Fighters kunde hålla dem borta från förstaplatsen.

Hammond-drivna powertrion har redan hunnit med att spela över 1000 konserter, öppna för Toto, turnera med The Black Crows, vinna en Dutch Grammy och även ha bästa gitarristen i hela Benelux, ära till Pablo som har vunnit priset två år i rad. Allt detta som tjugoåringar.

DeWolff bjuder på en explosiv blandning av bluesrock med soul och psykedelia. Dom är som bäst live och då det ikoniska 70-tals hammondljudet tar över. Killarna återupplever rockmusikens bästa era med sina egna låtar och med en energi som bara hungriga tjugoåringar kan förmedla.

När Roger Glover hörde DeWolff spela för första gången trodde han att han lyssnade på sin egen Deep Purple Mark II. Välkommen till 70-talet idag!

Medlemmar:
Pablo Van de Poel röst/gitarr
Luka Van de Poel trummor
Robin Piso Hammond

Datum:
26/10 – Malmö, Babel
27/10 – Göteborg, Musikens Hus
28/10 – Karlstad, Nöjesfabriken
29/10 – Stockholm, Debaser

Biljetter:
Biljettsläpp den 19 april klockan 09:00. Mer info via a-star.se

Relaterade artiklar