LACKLANDS tredje singel, “Till The End”, från det kommande albumet har nu släppts!

Efter ett hyllat showcase strax innan jul på Pub Anchor i Stockholm, där branschfolk trängdes med entusiastiska fans, stod det klart för eventuella tvivlare att LACKLAND definitivt är en uppkäftig liveakt att räkna med framöver!

Annons 

 

De två starka singlarna med tillhörande videos från 2022 följdes i februari upp med ytterligare en succéspelning i Örebro tillsammans med Puffball och den 31 mars släppte LACKLAND alltså sin tredje singel Till The End” från den kommande fullängdaren.

I samband med detta låter bandet även meddela att både Daniel Petri (trummor) och Olle Karlsson (gitarr) nu är permanenta medlemmar. Båda två har medverkat på samtliga livespelningar med LACKLAND och har tidigare spelat tillsammans i både Misconduct samt Sir Reg, så snacka om sammansvetsad förstärkning! 

Utöver Daniel och Olle består LACKLAND sedan starten av Martin Westerstrand (LOK/Lillasyster) på sång, Rickard Alriksson (Nasum/The Accidents) på gitarr och Anton Strand (Seigmenn) på bas. Samtliga pressbilder och videos av Jimmy Johansson.

Nästa chans att se LACKLAND live blir tillsammans med punkhjältarna Lastkaj 14 på Valand i Göteborg den 28 april.

Relaterade artiklar