Rave The Reqviem i samarbete med Jake E (Cyhra, ex-Amaranthe): musikvideon till nya “How to Hate again” släppt idag

Rave The Reqviem har samarbetat med Jake E (Cyhra, ex-Amaranthe) och resultatet blev “How To Hate Again”, en episk, modern metal-dänga där Jake E’s klassiska heavy metal-röst möter Rave The Reqviems egna Jennie Nord och hennes himmelska stämma.

Annons 

 

“Det var otroligt roligt och lärorikt att få arbeta med Rave The Reqviem“, säger Jake E. Vi hade skitkul när vi spelade in i studion och jag är stolt över att få vara med i videon och att få vara en del av projektet överhuvudtaget. Hoppas att det blir fler gånger!”

Frontmannen Filip, aka The Prophet, håller med.
“Jake E är en fantastisk låtskrivare och vi klickade direkt i studion. Magi uppstod på plats! Resultatet talar för sig själv.”

Singeln “How To Hate Again” är tagen från Rave The Reqviems kommande femte skiva. Musikvideon är regisserad av Patric Ullaeus, Revolver Film Company.

Relaterade artiklar