Royal Republic har släppt liveversionen av “Are You Gonna Go My Way” och tillkännager exklusiv dubbel EP-vinyl

Royal Republic och KO KO MO är aktuella med en version av Lenny Kravitz “Are You Gonna Go My Way”. Låten är en liveinspelning från l’Olympia i Paris där Royal Republic spelade i januari i fjol med KO KO MO som support. Bandet har även tillkännagett att de släpper en dubbel EP-vinyl, med titeln”Hits & Pieces/Live at l’Olympia”, den 21 juli. Skivan kommer att ges ut i endast 2222 exemplar.

Annons 

 

“Hits & Pieces” innehåller Royal Republics senaste singlar som “RATA-TATA”, “Superlove” och “Diggin’ It”, medan “Live at l’Olympia” bjuder på några av höjdpunkterna från bandets utsålda show i Paris, bland annat “Are You Gonna Go My Way”.

Royal Republic, rockbandet som får publiken att dansa, är ständigt på resande fot. I sommar väntar festivaler och i slutet av året (samt början av 2024) spelar de äntligen på hemmaplan. Sverigeturnén inkluderar bland annat “The Royal Homecoming” i Karlskrona den 16 december.

Foto: Jens Nordström

Övriga turnédatum i Sverige:
01 dec – Linköping, Skylten

02 dec – Stockholm, Kägelbanan

14 dec – Göteborg, Pustervik

15 dec – Jönköping, Lick It Up Rock Club – Fabriken

26 jan – Uppsala, Katalin And All That Jazz

27 jan – Karlstad, Nöjesfabriken

(För mer info besök Live Nation)

Relaterade artiklar