Tyska “Off Lights” gästas av Smash Into Pieces sångare Chris Adam på nya singeln “Into The Night”

Nya bandet Off Lights från Berlin är aktuella med singeln “Into the Night” som gästas av ingen mindre än Smash Into Pieces sångare Chris Adam. Under pandemin bestämde sig bandet för att skapa ett gemensamt projekt med ett internationellt sound. Så föddes bandet Off Lights och i höstas debuterade de med singeln “Back To Life”.

Samarbetet kom till genom Dino Medhanhodzic som har producerat båda bandens senaste skivor. Off Lights består av av Julian Ticona Cuba (sång), Thorsten Schäfer (gitarr) och Sascha Dürr (trummor). Alla tre är sedan tidigare erfarna låtskrivare. Så föddes bandet Off Lights och i höstas debuterade de med singeln “Back To Life”. I fredags släppte Off Lights alltså uppföljaren “Into The Night”, en låt som tar lyssnaren med på en resa genom det mänskliga psyket. “Into The Night” utforskar de mörka sidor som finns inom oss.

Photo Fusion Studio

Bandets sångare Julian Ticona Cuba om singeln:

“We carry two souls in our chest. One wants peace, the other destruction. How much space do we give to our inner opponent and how much of it is even good for us? This topic has always fascinated and awed me. With this song, I wanted to describe the feeling of moving between these worlds, getting lost on the dark side, only to emerge as a stronger and more mindful version of oneself.”

Relaterade artiklar